söndag 22 juni 2014

Fixat trappen å bilder på köket

senaste veckorna har vi haft hantverkare här som fixat våran trapp, bort med furu och tråkig plastmatta
Före

halvvägs

färdig
 
vi är så nöjda och på köpet har vi fått en tystare trapp nu ser man dock att det kanske behövs tapetseras om i trappen också men det får bli ett framtida projekt som vi lejer bort för just där känns det svårtapetserat.
 
Har jag förresten visat bilder från köket då det blev klart tror inte det

 Före med lite kaos då maken fixade golvet själv. bredvid kylen fanns kaos hyllan där allt skulle rymmas och under de skåp vi hade som skafferi

allt utom kakel färdigt och fläkten är obytt, helt underbart med riktiga skafferier och jag älskar mina lådor nu är det betydligt lättare för mig att jobba i köket de enda vi saknar är våran skärbräda för tyvärr är det fortfarande ett kök med ont om ytor men man kan ju alltid använda köksbordet

färdigt med ny fläkt och kakel dock ska det upp en lucka över kryddhyllan också det ska fixas senare då vi haft ett glapp mellan köksbygget och att våran förening bytte fläktar.
Numera har vi dessutom inga magneter på kylskåpet utan jag har målat med magnetfärg i vrån bakom skafferiet där finns nu hyllor för te och vår anslagstavla, får fota den nån annan dag.

så nöjd att min burksamling (eller delar av den i alla fall) numera ryms ovanpå skafferierna
 
Nästa projekt är altanen och den fixar maken själv
 
// Virrhönan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar