torsdag 20 maj 2010

Ny upplevelse

Nu har jag testat på att få punktering också mitt i morgonens rusningstrafik ingen höjdare, barnen fick dock skjuts av en förbipasserande mamma från skolan, för självklart hade jag någon annans barn i bilen då det händre men dottern och hennes klasskamrat fick gå efter väggrenen mot skolan tills dom blev upplockad så det gick bra, vänta med mig var ju inget alternativ och dom är ju trots allt 14 och 15år så det gick bra, tror L mest var orolig över hur mamma skulle fixa däckbytet.

Själv fick jag vänta in maken som kom som en räddande ängel och bytte däcket, för jag är allldeles för svag för att fixa det själv så det blev 45minuters väntan vid vägkanten iförd knallgul räddningsväst då det är lag på det här. Under de 45minuterna stannade två bilar en var mamman som sedan tog upp barnen sedan efter 35 minuter en gentleman som sett mig stå där redan då han passerat åt andra hållet han pratade tom engelska.
Tycker det var dåligt med gentlemän men jag gjorde ju dessutom allt för att se ut som om att jag verkligen hade allt under kontroll för det är ju de där med språket.

Annars är det fortfarande kallt här så njut ni norrläningar ni har betydligt bättre väder än vi här i söder, vår hemresa är dessutom bokad blev inte tåg då resebyrån inte kunde boka tågresor utanför Frankrike (????) så jag och L flyger till Göteborg den 2 juli sedan blir vi där i 2dagar och har en minisemester innan vi på kvällen den 4 juli flyger hem till Umeå

1 kommentar:

  1. man har aldrig tid för en punktering, den får man alltid vid fel tillfälle. Surt nog :( Tur att det ordnade sig.

    Om en vecka hämtar vi hem vår valp, ska bli så spännande.

    SvaraRadera