måndag 12 oktober 2015

Vå egna lilla Måne

Vi har nedräkning just nu för om en månad kommer lilla Luna hem till oss, hon är en blandning mellan cavalier king Charles spaniel och japanes chin.

Vi har länge funderat på en tredje hund både för att vi vill att den ska bli lite präglad av våra tanter förhoppningsvis kan dom lära henne nånting.
Sedan är tanterna snart 10 och 11 år och det kommer en dag då man måste säga hej då och det skulle bli så tomt utan sällskap nu hoppas jag förstås att just mina tjejer blir rekord gamla men en cavalier lever i snitt i 10-14år.

Var så mysigt igår vi fick träffa båda hennes föräldrar och dom verkar supermysiga och lugna vilket ju känns positivt. Och huset fanns även ett gäng andra hundar som verkade trygga och mysiga och inte det minsta skälliga trots främlingar i huset och det kändes också tryggt att hon får växa upp i en härlig miljö.

Ska bli spännande att se vad tanterna kommer säga, jag gissar att Pepsi kommer bli skitsur och ignorera henne i veckor Kiara kommer först bli lite rädd sedan ska det nog skötas om och tvättas.

Men jag tror hon kommer få det väldigt bra här och barnen är en aningens avis eftersom dom inte får träffa henne för än dom kommer hem till jul.

Det är med skräckblandad förtjusning jag både ser fram emot och bävar för ännu en valptid jag har liksom glömt hur mycket jobb det är det är ändå nästan 10 år sedan sist vi hade en valp.

Dessutom kommer det ju vara mitt under kallaste vintern har tur att en kompis som stickat hundtröjor kommer skicka ett gäng i minimodell till mig sedan får man väll hoppas vi slipper en riktigt kall vinter och bara får lagom med snö för hon lär ju drunkna i snön den lilla krabaten annars.
men som vi längtar efter vår lilla Luna

Pepsi som valp ca 4 veckor gammal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar