torsdag 11 april 2013

Vilken underbar helg

För en vecka sedan satte jag mig på tåget mot stockholm och scrap and pearl event 2013,


Jag bodde hos en vän i Västerhaninge och hon och hennes son skämde bort mig med skjuts och bärhjälp och trevligt sällskap och på fredagen dök ett gäng underbara damer upp och förgyllde helgen ännu mer.


Det blev mycket prat, skratt och en och annan drink :D lite sena kvällar också men jag hade en skön säng och öronproppar så jag sov otroligt gott på nätterna.

På lördags morgon fick jag skjuts in till Stockholm och globen för nu skulle det pysslas på bilden syns en väldigt liten del av kön den ringlade sig lång över globens område och så blir det då 1000 damer och en och annan herre ska pyssla. det fanns även 20 butiker i lokalen så lite shopping blev det också. skapade inte så jätte mycket för att vara jag men 2 kort och 4 Lo blev det och massa prat och skratt precis som det ska vara på en pysselträff
 Kreativt kaos var det på mitt pysselbord men man har ju inte tid att städa mellan alstren :D

Helgen tog slut alldeles för fort men oj så mycket posetiv energi jag samlat både av pysslandet men främst mina vänner som tog hand om mig  som inte störde sig på att jag inte går så snabbt eller kan bära så tungt eller virrar till det, som utan ens få frågan såg det som en självklarhet att hjälpa mig dom underlättade min helg enormt och vist har jag ont nu jätteont men med all posetiv energi efter helgen så är det värt det.


 Känns verkligen att jag levt i helgen och  jag ska absolut åka nästa år om jag kan för det var en helg jag kommer leva på länge.

 Världens finaste hundar hade saknat matte så klart och jag tror även familjen saknade mig lite i alla fall.
På söndag var det även kalas här hemma utan mamman, vår  förstfödde är numera 20år hur tusan gick den tiden så snabbt.

Ännu en gång tack mina fina vänner för en underbar helg ni bar mig i helgen även om ni inte märkte det och mina pysselvänner som också dom lyfte mig då jag behövde det, svårt att sätta ord på hur mycket det betyder för mig att få all den hjälpen jag fick men alltid med ett leende och inga problem för ibland känner man sig en aningens jobbig då man inte har riktigt samma villkor som de som har frisk kropp och knopp.

För övrigt har jag anmält mig till nästa års event redan enda som kan hindra mig är nog ekonomin men jag har ju 11månader på mig att spara :D

 // Virrhönan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar