onsdag 23 januari 2013

Stakars lilla Pepsi

Pepsi har inte varit riktigt kry hon fick en böld bakom svansen som sprack i söndags så igår blev det en tur till vetrinären där hon blev drogad och såret rengjord och sedan fick hon antibiotika och smärtstillande.
Som tur är så älskar hon sina mediciner och tycker det är en superskoj att få medicin det är som värsta godiset i hennes ögon.

Kan väll säga att hon avskyr sin krage även om det går bättre nu.

Då hon kom hem från vetrinären igår var hon ganska trött och seg och vi bäddade ned henne i soffan och Kiara var lite orolig och skulle ligga nära tillslut la hon sig på Pepsis onda bak för att vakta eller nått.

 Hon har vaktat sin storasyster men idag har Pepsi varit lugnare och så även Kiara men bästa Pepsi vet just nu är då vi ska på promenad och hon slipper kragen oj vad det snurras och gnuggas öron i snön och man ser på hela hunden hur mycket hon njuter.
Ni får gärna hålla tummarna att allt läker fint så hon slipper sin krage snart då skulle hon bli ännu lyckligare.

Mutade mig själv med lite tulpaner idag för att pigga upp mig lite känns fortfarande långt till våren men härligt med lite levande blommor på bordet.

Fick föresten goda besked hos vetrinären då hjärtfel är ett vanligt fel hos cavalierer men Pepsis hjärta lät jätte fint trots att hon snart är 9år vilket känns väldigt bra.

Kramar Virrhönan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar