fredag 22 juni 2012

En midsommar med sol

Måste erkänna att det var en extra härlig känsla i morse då vi insåg att vi skulle få en solig midsommar det är ju trots allt inte alltid så vanligt och med denna kalla vår så var förväntningarna låga
Vi firar alltid midsommar med auktionen i Flurkmark så även i år och tittar man noga ser man en midsommarstång också men detta var det närmaste jag kom den.
budgivning pågår 
mitt första fynd 5 lampor och en hel hög lampskärmar för 20:- var en lampa jag var ute efter (den längst bort) men de två i mitten var också fina och passar nog i vårat nya hem resten gav jag bort till lite släktingar 
nästa fynd glömde jag tom fota så glad blev jag det är en byrå med sekretär, väldigt tung och för stor för våran bil, tur morbror bonden både hade nära hem och tillräkligt stor bil. ovanpå byrån ligger makens fynd 3cd hyllor vi betalade 100 för hyllorna tillsammans och 100 för byrån. Jag har alltid velat ha just en sekretär så gissa om jag är lycklig :)
 
med lite tejp och en kusin som höll ordning på grejerna i bilen åkte vi den korta sträckan till den lilla lilla byn inne i skogen byn där fåret Skruttan bor tillsammans med min morbrors familj och min mormor, där får sakerna bo tills vi flyttat.
Mosters hund Nitro ville gärna vara där jag var och gärna kolla vad jag fotade här fick sig Skruttan en liten puss 
 Skruttan har fått en stor inhägnad på gården och var väldigt nöjd att vara mitt i centrum
På landet ska det finnas minst en traktor så klart och på denna bondgård finns det bara traktorer av de rätta märket John Deere
På en bondgård ska det även finnas lite kossor
och varför inte en mormor, min fina mormor fyllde 87år igår
och denna fina utsikt har hon från sin altan
 
 
 
En liten mer bloggvänlig variant av  sju sorters blommor var jag ju också tvungen att fixa, tur jag redan hittat mannen i mitt liv annars hade jag kanske fått sova med datorn under huvudkudden inatt.. 
Pepsi och Kiara var inte med då dom löper istället hade jag en svans hela eftermiddagen då Nitro nog tyckte jag luktade väldigt väldigt gott och helst ville vara där jag var och han tyckte jag var väldigt tråkigt där jag gick och fotade i alla fall de gånger jag fotade annat än honom.

Vi har verkligen haft en toppendag med toppenväder, god mat och fint sällskap och man kan inte kräva så mycket mer än det egentligen, hoppas nu att solen är här för att stanna.

kramar Virrhönan

1 kommentar:

  1. Härligt med sol! Här var strålande väder på midsommar! Man är ju så van vid kyla på midsommar, så vi hade ju mest packat tröjor och jackor... ;)

    SvaraRadera