onsdag 16 januari 2008

Vilket land var det nu vi var i

undrade barnen idag först en liten beskrivning vårt hotell ligger till höger om de vita huset som skymtar bakom trädet i första bilden

och där bakom hotellet finns en stor park och då vi strosade runt för att hitta de lilla zoo som skulle finnas där barnen trode vi skulle få se lite ladugårds djur och något halv exotisk, så kommer vi till djurparken och deras komentar blir direkt mamma i vilket land är vi egentligen, de ena djuret var mer exotiskt än de andra.

vi han aldrig gå runt hela med det var flera olika kattdjur, massa apor, zebror, elefanter, giraffer, olika hjortdjur, sköldpaddor krokodiler och säkert fler vi inte såg fast några hästar fanns också.


allt var gratis och allt låg bakom hotellet dessutom en stor blomsterträdgård och en helt otroligt fin park, hundarna var saliga där dom gick och tittade på allt.

kiara blev så lycklig då hon såg en jaguar att hon försökte ta sig in till den som tur var så fanns det bra stängsel skulle tro kiara trode det var en lekkamrat.

i alla fall ni som kommer och hälsar på i April utflyktsmål nummer ett är utsett dit måste vi bara kan tänka mig hur mycket vackrare det är på våren

i morgon ska jag och L ta en långpromenad för passerar man hela parken är det inte allt för låmgt till kritan ett högt hus som syns över hela lyon (och den ser ut som en krita där av namnet) i boten plan på de huset ligger ett stort köpcentrum vi var där sist vi var här men efter att idag gått på stan och kännt att vi inte vet vilka butiker vi vill besöka känns ett köpcentrum på 3-4våningar mer hanterbart, detta är även utflycktsmål nummer 2 för aprilbesökarna så trippa plånböckerna förutom stor sportbutik finns även en disneybutik och massa andra butiker så klart.


för er som undrar vilka April besökarna är så kan jag medela att det är min mor som inte vågade åka själv och då frågade hon sin syster om hon ville följa med och då ville så klart min kusin följa med och min andra moster och då kom dom på att min näst yngsta kusin som är jämngammal med K också skulle följa med för att hälsa på K (dom är jätte bra vänner) och för rättvisansskull fick min mostes barnbarn som är jämngammal med L också följa med för L och hon är också bra vänner. det kommer bli fullt i huset men säkerligen jätte skoj och dom kommer då K fyller 15år så då får han bli ordentligt firad tror att han kommer tycka att en av dom bättre presenterna är att just S kommer (min kusin)

som ni ser har jag även hittat en golfbana åt min far
med passande namn och allt tror du att du får med dig bangolfklubban på motorcykeln kära far.sist av allt en bild jag tog då vi var inne i Lyon idag och virrade skulle tro att ett av utflyktsmålen lär bli katedralen som syns på bilden för våra aprilbesökare ett tips är att ta med er bra skor som är ingågna för ni lär få gå en hel del.
Kram Ulrica och resten av familjen

3 kommentarer:

 1. Inte alls avundis.... Nähädå. Inte alls. *korsar fingrarna bakom ryggen*
  :-)
  /B
  www.lyckligagatans.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Ser bra ut leta mera utflycksmåltills vi kommer
  Mor

  SvaraRadera
 3. Hej
  Ulle det ser väldigt trevligt ut och jag ser framemot att komma. Kiara verkar leva lite farligt tur att hon sitter fast, pepsi skulle alldrig hitta på något sådant.Hälsa resten av din familj /Gittan

  SvaraRadera