söndag 27 mars 2011

Söndag


veckans söndagsbild inte mycket till vårkänsla där inte och strax efter bilden var tagen började det snöa igen

tur jag har tulpaner på bordet i alla fall det får en på lite bättre humör

fredag 25 mars 2011

Längtar tillbaka

Då man läser att det är strålande sol och +20 i Lyon så längtar jag tillbaka sökte upp lite bilder tagna vid denna tid i fjol

blommor ute på altanen och knallgul buske och gräsmatta som behöver klippas

Känns lite långt bort då jag tittar ut på snön utanför fast asfalten är i alla fall framme här dock tar det ett tag innan vi ser några gräsmattor.
Men jag får väll vara nöjd med att solen numera når så högt över grannhuset att vi numera har eftermiddagssol på balkongen igen, lite sol är i alla fall bättre än ingen alls.

måndag 21 mars 2011

Grattis Pepsi

Idag fyller vår älskade "surtant" Pepsi 7år det firas med en extra korvbit och en massa kel

Här är hon 8veckor och vi är och hämtar henne hos uppfödaren
1år och ganska busig fortfarande

Hon älskar snö

Vacker är hon våran tant


söndag 20 mars 2011

Söndagsbilder

Jag har tänkt fota sjön varje söndag från Kinabron och hoppningvis får vi se hur våren utvecklas och tittar ni noga ser ni badet längst bort och lite lägtar jag tills sjön är badbar igen

ser ni människorna som sitter och njuter i solen

tittar man på andra sidan av bron ser man mot myren och även där sitter det människor och njuter det är vår i luften trots allt.

Pepsi njöt även hon i solen

så även yrvädret Kiara


lördag 19 mars 2011

Alla pratar om våren

och jag kan bara konstatera att i norrland har våren en bit kvar innan den vinner över vintern
iof fick vi lite snö inatt men det var lite och de gjorde ingen större skillnad på den snömängd vi redan hade.

Finaste hundarna i världen tycker jag :)

Pepsi och Kiara

Hundarna njöt i solskenet då dom sprang över isen
tar nog någon vecka till innan sjön är is och snöfri så även skogen.
Kiara kan vara vacker ibland vår tokiga lilla studsboll hon är vild som en valp trots att hon nu är 5år, surtant Pepsi är lite lugnare men snö det älskar hon då blir hon ung på nytt och måste bråka lite med syrran. Pepsi fyller föresten 7 år på måndag så det måste nog firas med något extra gott i matskålen.

torsdag 17 mars 2011

Hej

Vet inte vad jag ska skriva egentligen men tycker att ni antingen kan gå in hit http://www.anyhow.se/ handla lite snyggt och samtidigt ge ett bidrag till japan


själv pysslar jag lite bla dessa två

torsdag 10 mars 2011

Vasaloppet och sportlov och skidor i mängder

Är det inte LängdskidsVm så är det vasalopp eller så är det skidskyttevm, värst var det då det var allt samma dag, följde vasaloppet både på tv:n och via datorn för att hålla koll på galningarna (mamma, lillebror och svägerska) samtidigt försöka följa all annan sport via tv:n och svt play.

Är egentligen inte orsaken till att jag inte hunnit blogga men det tog några dagar att återhämta sig efter söndagens skidfrossa, sedan är det ju sportlov och solen tittar ju fram en del så bloggande får gå på sparlåga.
Dessutom har maken hjälpt mig rädda bilder från vår gamla dator bla hittade jag denna på Kiara 8veckor en stor bildskatt blev räddad :) men det tar enorm tid att gå igenom bilder från 4år och försöka få någon ordning bland bilderna men jag ska verkligen se till att spara bilderna på minst två ställen denna gång

torsdag 3 mars 2011

Lite reklam

Har via FB blivit testpilot hos smartson och just fått prova kladdkaka och pizza så nu ska ni få lite reklam dessa två produkter har jag testat.

Kladdkakan åt vi förra veckan och den var otroligt god och försvann snabbt och fick bra betyg av både tonåringar och maken.
Så har man ca 45:- över och ska ha gäster och inte hinner baka rekomenderar jag den verkligen den var minst lika god som hembakad och den var inte jätte kladdig men ändå mjuk och chokladig i mitten.

Sedan har jag provat Pizza vilket blev dagens lunch jag valde en med mozarella, den hade krispig botten och väldigt smakrik också nått jag kan rekomendera dock är den ganska liten i jämförelse med kartongen men det är väll så det brukar vara.
Jag åt en halva till Lunch och en hel skulle mätta mig ordentligt helt klart eftersom jag blev lagomt mätt av en halva.

Lovar att det inte ska bli en reklamblogg men ibland gör jag undantag
kram Virrhönan

tisdag 1 mars 2011

Vårväder och Pippi


Gick på promenad vid sjön och isen var full av skidåkare och andra som bara njöt av solen och värmen fast nån snöbrist har vi inte direkt
Nyaste virkningsalstret är Pippi och jag tycker hon blev ganska söt hon är i alla fall största figuren jag virkat hela 30cm hög och mycket småplotterdetaljer men ganska fin blev hon ändå